Черна станция

На тази страница ще записвам как страдат и умират всеки ден хората в България по дати. Това е хроника на един геноцид, който се води срещу нацията ни от 30 години и който съумя да постигне ужасяващи резултати. Разбира се може да пропусна нещо, но мисля ще е добра отправна точка, за да погледнем обективно дали живеем по-добре или по-зле през годините.

04. 08. 2018г. – Митьо Очите избяга от България. След издаване на международна заповед за арест, той бе арестуван в компанията на двама политици в хотел в Истанбул – Бенчо Бенчев(част от общинския съвет в Бургас) и Несрин Узун (бивш депутат от ДПС).

10.08.2018г. – Срина се Търговския Регистър, което даде поле за редица измами, кражба на активи, източване на сметки и парализира цялата икономика. Системата е изградена от спечлил търга ЕТ с предмет на дейност „козметично студио“. Същите правят и Кадастъра.

25. 08. 2018г. – 16 жертви на автобусна катастрофа до Своге с основна причина обществена поръчка без изпълнение на гаранция и използване на недопустим материал и декоративна мантинела от фирма Trace Group в участък с концентрация на ПТП и износена настилка.

27.09.2018г. – Заклани са 4 души с нож и брадва в една къща , брат и сестра и техните родители в Каспичан. Пребит е журналист, открил как се подменя срока на годност на храни в детска кухня във Велико Търново.

07.10.2018г. – Убита и изнасилена е журналистка от Русе посред бял ден. Последното й предаване разкрива разследване срещу GP Group – още една олигархична фирма като Trace,  която някак обира огромен обем обществени поръчки. Огромен международен отзвук и напдаки от ЕС и дори от главния секретар на ООН – Антониу Гутиереш.

Ноември. 2018г. – страната е залята от гневна вълна от протести, свързани с рекордна инфлация и поскъпване на живота шоково през горива и битови разходи, гавра на власта с хората с увреждания и бунт срещу социалната несправедливост.

Copy link